Over ons

Bij Alterium bieden wij een zeer divers assortiment aan van hoogwaardige trending producten.

Alterium is meer dan een e-commercebedrijf. We denken mee in het leven van onze klanten en bieden totaaloplossingen die het leven van onze klanten makkelijker, gezonder en vooral ook leuker maken. Wij denken met u mee aan de toekomst.

Om écht een verschil te maken voor onze klanten en op te vallen in onze markt, bieden wij op een verantwoorde duurzame manier onze producten aan terwijl wij ons assortiment zo up-to-date en uitgebreid mogelijk houden.

Wij als Alterium werken onvermoeibaar om zowel professioneel als effectief aan de behoeften van de klant te voldoen, in overeenstemming met de bedrijfswaarden van integriteit en vertrouwen. Alterium heeft een e-commerce-infrastructuur van wereldklasse ontwikkeld om de behoeften van de hedendaagse consumenten te vergemakkelijken door gebruikers snelle en hoogwaardige service te bieden.

Jij staat centraal bij Alterium. Een van onze kernwaarden is de uniciteit van onze producten. Mocht jij dus zelf op zoek zijn naar iets unieks wat nog niet in ons assortiment te vinden is, laat het dan gerust weten!

 

Bedrijfswaarden

Doeners
Elke dag een beetje beter. Geen woorden, maar daden. Er zijn genoeg gezegdes voor, maar bij Alterium noemen we deze nuchtere ondernemersmentaliteit: gewoon, doen.

Hechte band
Eerlijk en direct.

Er zijn weinig bedrijven waar zoveel collega’s ook vrienden zijn. Vriendschap is onze kracht, want samen weten we meer, kunnen we meer bereiken en hebben we meer plezier.

Vertrouwen & integriteit
Voor ons zijn economisch succes en verantwoord ondernemen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Respect, verantwoordelijkheid en integriteit zijn dan ook cruciale bedrijfswaarden. Dat steunt op het vertrouwen en de samenwerking doorheen de Groep en de individuele verantwoordelijkheid, steeds conform de waarden en regels van de onderneming en ieders eigen morele kompas.

 

Veel plezier bij Alterium!

 

Klantenservice 

Info@alterium.nl